MúzeumDigitárBorsod-Abaúj-Zemplén

Bezárás
Bezárás
Holló László Galéria, Putnok Képzőművészeti gyűjtemény [HLG KM 2005. 287.]

Gyertya fejű nő

Gyertya fejű nő (Holló László Galéria, Putnok CC BY-NC-SA)
Tulajdonos/ jogkezelő: Holló László Galéria, Putnok (CC BY-NC-SA)

Leírás

Háztetején hosszú ruhás női alak, kapucni a fején, arca helyén gyertya. Füstölgő kémények,és a háttérben tornyok látszódnak.

Anyag/ Technika

Papír / karc

Méretek

30,5 x 42,5 cm

Rajz készítése ...
... ki: Zur Personenseite: Németh Nelli
... mikor

Kulcsszavak

Zeitleiste Objekte zum Tag auf KarteZeitleiste Objekte zum Tag auf KarteZeitleiste Objekte zum Tag auf Karte

Holló László Galéria, Putnok

Object from: Holló László Galéria, Putnok

A Holló László Galéria 1994-ben került megnyitásra a nagyközönség előtt. Dr. Lendváry Benőné Seress Sarolta még életében, 1986-ban...

[Rekord frissítve: ]

Továbbfelhasználással, idézéssel kapcsolatos információk

Az oldal idézése
Az ezen a weblapon található szöveges információk nem kereskedelmi célú felhasználás számára a Creative Cammons 3.0 licence szerint (Nevezd meg! - Ne add el! - Így add tovább! (CC BY-NC-SA 3.0) szabadon felhasználhatók. A felhasznált szöveges információk forrásaként kérjük, a webes elérhetőség mellett mindenképpen adja meg a tartalomszolgáltató múzeum, köz- vagy magángyűjtemény nevét is. A képi ábrázolásokra (fotókra) vonatkozó szerzői jogi szabályozások a nagy méretben megjelenített képek alatt találhatók (a képek nagy méretben a nézőképekre kattintva jeleníthetők meg). Amennyiben a nagy méretű képek alatt, a jogtulajdonos nevének megadásán túl nincs egyéb szabályozás, a képek nem kereskedelmi célú felhasználására is a Creative Cammons 3.0 licence érvényes. Kérjük, a múzeum, illetve a köz- vagy magángyűjtemény nevét, valamint a jogtulajdonos nevét (amennyiben az a múzeum nevétől eltérő) a publikációban minden esetben feltüntetni. A képi és szöveges tartalmak bármilyen kereskedelmi célú felhasználása kizárólag a közzétételért felelős múzeum, illetve köz- vagy magángyűjtemény engedélyével lehetséges.